Kleiene Amandelkoekjes

Serveert: 16
Voorbereiding & kooktijd: Voorbereiding 10 min / kooktijd 12-15 min

INGREDIËNTEN

– 4 eetlepels Two Chicks vloeibaar eiwit
– 75g fijne suiker of 40g stevia
– 50g bloem naar keuze
– 50g kokosolie (of boter), gesmolten en afgekoeld
– 50g gemalen amandelen
– 2-3 druppels amandelessence

INSTRUCTIES

  1. Voorverwarm de oven op 190°C / heteluchtoven 170°C. Leg non-stick bakpapier op 2 bakplaten.
  2. In een mengkom, klop het Two Chicks eiwit en de suiker samen. Roer de bloem, afgekoelde kokosolie, gemalen amandelen en amandelessence er in.
  3. Plaats dessertlepels van het mengsel op de klaargemaakte bakplaten. Laat genoeg ruimte zodat ze kunnen uitspreiden. Bak gedurende 12-15 minuten tot ze bleek goudbruin zijn. Laat ze afkoelen op een rooster.

SERVEERSUGGESTIES

Voeg enkele amandelschilfers toe aan het mengsel als u dit wenst.

Bewaar de koekjes in een luchtdichte container tot 3 weken lang.