Serveert: 16
Voorbereiding & kooktijd: Voorbereiding 10 min / kooktijd 12-15 min
INGREDIËNTEN
– 4 eetlepels Two Chicks vloeibaar eiwit
– 75g fijne suiker of 40g stevia
– 50g bloem naar keuze
– 50g kokosolie (of boter), gesmolten en afgekoeld
– 50g gemalen amandelen
– 2-3 druppels amandelessence
INSTRUCTIES
- Voorverwarm de oven op 190°C / heteluchtoven 170°C. Leg non-stick bakpapier op 2 bakplaten.
- In een mengkom, klop het Two Chicks eiwit en de suiker samen. Roer de bloem, afgekoelde kokosolie, gemalen amandelen en amandelessence er in.
- Plaats dessertlepels van het mengsel op de klaargemaakte bakplaten. Laat genoeg ruimte zodat ze kunnen uitspreiden. Bak gedurende 12-15 minuten tot ze bleek goudbruin zijn. Laat ze afkoelen op een rooster.
SERVEERSUGGESTIES
Voeg enkele amandelschilfers toe aan het mengsel als u dit wenst.
Bewaar de koekjes in een luchtdichte container tot 3 weken lang.