Verrukkelijke Limoen Meringue Pudding

Serveert: 4

Voorbereidingstijd: 5 minuten / Kooktijd: 10 minuten

INGREDIËNTEN

– 200ml Two Chicks vloeibaar eiwit
– 50g fijne suiker of 25g stevia
– 200g magere verse kaas
– 100g magere Griekse yoghurt
– Fijn geraspte schil en sap van 2 limoenen

INSTRUCTIES

  1. Voorverwarm de oven tot 180°C, heteluchtoven 160°C.
  2. In een grote vetvrije kom, klop het Two Chicks eiwit tot het zijn vorm houdt. Klop de suiker erdoor en dan klop tot het stijf en glad is.
  3. In een aparte mengkom, klop de verse kaas, yoghurt, limoenschil en limoensap samen. Vouw ongeveer een kwart van het geklopte eiwit erin. Verdeel over 4 ramequins of individuele ovenvaste schaaltjes. Top met de meringue.
  4. Bak gedurende 6-8 minuten, tot de meringue goudbruin is. Serveer onmiddellijk.

SERVEERSUGGESTIES

Gebruik het sap en schil van een grote citroen in plaats van 2 limoenen.

Voeg een laag verse of bevroren bessen toe in de bodem van de desserts ter verandering.