Serveert: 4
Voorbereidingstijd: 5 minuten / Kooktijd: 10 minuten
INGREDIËNTEN
– 200ml Two Chicks vloeibaar eiwit
– 50g fijne suiker of 25g stevia
– 200g magere verse kaas
– 100g magere Griekse yoghurt
– Fijn geraspte schil en sap van 2 limoenen
INSTRUCTIES
- Voorverwarm de oven tot 180°C, heteluchtoven 160°C.
- In een grote vetvrije kom, klop het Two Chicks eiwit tot het zijn vorm houdt. Klop de suiker erdoor en dan klop tot het stijf en glad is.
- In een aparte mengkom, klop de verse kaas, yoghurt, limoenschil en limoensap samen. Vouw ongeveer een kwart van het geklopte eiwit erin. Verdeel over 4 ramequins of individuele ovenvaste schaaltjes. Top met de meringue.
- Bak gedurende 6-8 minuten, tot de meringue goudbruin is. Serveer onmiddellijk.
SERVEERSUGGESTIES
Gebruik het sap en schil van een grote citroen in plaats van 2 limoenen.
Voeg een laag verse of bevroren bessen toe in de bodem van de desserts ter verandering.