INGREDIËNTEN
– 300 ml Two Chicks vloeibaar eiwit
– 40 gram chorizo in blokjes
– 1/2 rode paprika in middelgrote blokjes
– 1/2 rode ui in middelgrote blokjes
– 1 eetlepel olijfolie
– 1 eetlepel fijngehakte peterselie
– 6 gekookte nieuwe aardappeltjes
– zout en peper voor het op smaak brengen
INSTRUCTIES
Voorverwarm de oven tot 200˚C.
- Voeg een eetlepel olijfolie toe aan een medium hete pan.
- Fruit de ui en paprika’s gedurende 3-4 minuten.
- Voeg de chorizo toe.
- Voeg de aardappeltjes toe.
- Bak alles voor een verdere 7 minuten tot het goudbruin is.
- In een aparte kom klop het Two Chicks vloeibaar eiwit met een eetlepel peterselie, ervoor zorgend dat er een beetje lucht wordt ingeklopt, meng gedurende 1 minuut, en voeg zout en peper toe om op smaak te brengen.
- Giet het eimengsel in de pan ervoor zorgend dat alle groenten en chorizo bedekt worden en bak gedurende een paar minuten tot het eimengsel begint los te komen op de bodem.
- Plaats in de oven en bak gedurende 9 minuten tot het eimengsel aan de bovenkant begint te stollen.
- Haal de pan uit de oven, flip ondersteboven op een bord
- Serveer de tortilla met een knoflook- en kruidenyoghurt.