INGREDIËNTEN
– 300 ml Two Chicks vloeibaar eiwit
– 1 eetlepel boter voor het invetten
– 10 aspergepunten in blokjes
– 1 middelgrote courgette in blokjes
– 60 gram gekookte spinazie
– 75 gram verse erwtjes
– 8 gehalveerde kerstomaatjes
– 2 eetlepel bieslook
– zout en peper voor het op smaak brengen
INSTRUCTIES
Voorverwarm uw oven tot 200˚.C
- Vet een taartvorm in met een eetlepel boter.
- Sauteer de asperges, erwtjes en courgette in een braadpan tot ze knapperig gaar zijn, ervoor zorgend dat ze goed gekruid zijn met zout en peper.
- Leg de groenten in laagjes in de vorm.
- In een aparte kom klop het Two Chicks vloeibaar eiwit.
- Giet het eimengsel over de gelaagde groenten ervoor zorgend dat alle groenten bedekt zijn.
- Plaats de taartvorm in de oven en bak gedurende ongeveer 15 minuten tot het eimengsel stolt.
- Haal uit de oven, laat 5 minuten rusten en serveer.