Serveert: 10
Voorbereiding & kooktijd: Voorbereiding 20 min / kooktijd 50 min
INGREDIËNTEN
– 2 eetlepels olijfolie, plus extra voor het invetten
– 1 kleine aubergine, gesneden in blokjes van 1 cm
– 1 rode paprika, ontpit en gesneden in blokjes van 1 cm
– 1 gele paprika, ontpit en gesneden in blokjes van 1 cm
– 1 grote courgette, gesneden in blokjes van 1 cm
– 2 theelepels verse tijmblaadjes of fijngehakte verse rozemarijn
– 1 fles Two Chicks vloeibaar eiwit
– zout en vers gemalen zwarte peper
INSTRUCTIES
- Voorverwarm de oven op 190°C / heteluchtoven 170°C . Vet 10 gaten van een non-stick muffinvorm lichtjes in met een beetje olijfolie.
- Plaats 2 eetlepels olijfolie en al de groenten in een braadvorm, meng alles samen en verdeel gelijkmatig over de braadvorm. Rooster gedurende 25-30 minuten, en draai de groenten om na 15 minuten. Neem uit de oven, breng op smaak met een beetje zout en peper, en verdeel dan over de klaargemaakte muffinvormen.
- Giet een gelijke hoeveelheid Two Chicks vloeibaar eiwit over de groenten, sprenkel wat tijmblaadjes of rozemarijn over iedere vorm. Bak gedurende 10-15 minuten, of tot het vast wordt.
- Laat een paar minuten afkoelen en verwijder de taartjes uit de muffinvorm met een mes. Serveer met gemengde slablaadjes en kerstomaatjes.