INGREDIËNTEN
– kookspray/oil
– 250g Two Chicks vloeibaar eiwit
– 50g spinazie
– 1/2 middelgrote rode ui fijngehakt
– 5 Portobello paddenstoelen fijn gesneden
– gemengde kruiden
– zout & peper naar smaak
INSTRUCTIES
- Breng een laagje olie of kookspray aan in een non-stick braadpan.
- Fruit de ui op een matig vuur tot die zacht is.
- Voeg de paddenstoelen toe, gevolgd door de spinazie, gemengde kruiden en zout en peper, en sauteer.
- Verwijder de braadpan en hou warm.
- Doe wat meer olie of kookspray in dezelfde braadpan en verwarm op een matig vuur.
- Voeg een snuifje gemengde kruiden/bieslook/zout & peper toe aan het Two Chicks vloeibaar eiwit en meng goed.
- Giet het eiwit in de braadpan.
- Kook tot bijna vast en lepel het groentenmengsel aan één helft van de omelet.
- Vouw de andere helft erover.
- Serveer op een serveerschotel.
SERVEERSUGGESTIES
Garneer met bieslook of kruiden naar keuze.