Serveert: 4
Voorbereiding & kooktijd: 55 minuten
Moeilijkheidsgraad: gemakkelijk
INGREDIËNTEN
– 1 karton Two Chicks vloeibaar eiwit
– zout en peper, naar smaak
– 225 g | 1 kopje geraspte kaas, bijv. mozzarella
– olijfolie
– 4 – 6 worsten, vellen verwijderd, gesneden
– 300g champignons, gesneden
INSTRUCTIES
- Verwarm de oven tot 200°C (180° heteluchtoven).
- Klop het Two Chicks vloeibaar eiwit, zout en peper samen. Vouw er 3/4 van de kaas in. Zet aan de kant.
- Verwarm de olie in een grote ovenvaste braadpan. Voeg de worst toe en bak tot deze goed gebruind is, gedurende 5-8 minuten. Laten uitlekken op arbsorberend keukenpapier en plaats in een kom.
- Verwarm in dezelfde pan 1 eetlepel olijfolie. Voeg de champignons toe en bak, af en toe roerend, gedurende 8-10 minuten tot ze gebruind en gaar zijn. Laat ze uitlekken op arbsorberend keukenpapier en breng op smaak met zout en peper. Plaats ze in de kom met de worst.
- Leg de worst en champignons terug in de pan en verwarm op een matig vuur gedurende 1 minuut. Voeg het eiwitmengsel toe en sprenkel de rest van de kaas erover. Niet roeren.
- Bak gedurende 15-20 minuten tot de kaas bubbelt. Snij in punten om te serveren.