Punt van Champignon Worst Frittata

Serveert: 4
Voorbereiding & kooktijd: 55 minuten
Moeilijkheidsgraad: gemakkelijk

INGREDIËNTEN

– 1 karton Two Chicks vloeibaar eiwit
– zout en peper, naar smaak
– 225 g | 1 kopje geraspte kaas, bijv. mozzarella
– olijfolie
– 4 – 6 worsten, vellen verwijderd, gesneden
– 300g champignons, gesneden

INSTRUCTIES

  1. Verwarm de oven tot 200°C (180° heteluchtoven).
  2. Klop het Two Chicks vloeibaar eiwit, zout en peper samen. Vouw er 3/4 van de kaas in. Zet aan de kant.
  3. Verwarm de olie in een grote ovenvaste braadpan. Voeg de worst toe en bak tot deze goed gebruind is, gedurende 5-8 minuten. Laten uitlekken op arbsorberend keukenpapier en plaats in een kom.
  4. Verwarm in dezelfde pan 1 eetlepel olijfolie. Voeg de champignons toe en bak, af en toe roerend, gedurende 8-10 minuten tot ze gebruind en gaar zijn. Laat ze uitlekken op arbsorberend keukenpapier en breng op smaak met zout en peper. Plaats ze in de kom met de worst.
  5. Leg de worst en champignons terug in de pan en verwarm op een matig vuur gedurende 1 minuut. Voeg het eiwitmengsel toe en sprenkel de rest van de kaas erover. Niet roeren.
  6. Bak gedurende 15-20 minuten tot de kaas bubbelt. Snij in punten om te serveren.