Serveert: 8 – 10 omeletjes
Voorbereiding & kooktijd: 45 minuten
Moeilijkheidsgraad: gemakkelijk
INGREDIËNTEN
– 1 eetlepel olijfolie
– 1 kleine ui, fijngehakt
– 400g Two Chicks vloeibaar eiwit
– 1 courgette, fijn geraspt en uitgelekt
– 1 theelepel vers gemalen zwarte peper
– 1 theelepel fijngehakte koriander
– ¼ theelepel fijngehakte tijm
– zout en peper, naar smaak
Om te garneren:
– Korianderblaadjes
– Gehakte macadamianoten
– Partjes limoen
INSTRUCTIES
- Verwarm de oven voor op 220°C (200° heteluchtoven). Vet 8-10 muffinvormpjes in.
- Verwarm de olie in een braadpan en bak de uien voorzichtig tot ze zacht zijn, maar niet gebruind. Giet ze in een kom.
- Breng de overige ingrediënten in de kom en meng goed.
- Lepel in de vormpjes en bak gedurende 20-25 minuten tot ze goed gebruind zijn.
- Plaats ze op een serveerschaal en garneer met korianderblaadjes en besprenkel met macadamianoten. Garneer met partjes limoen.