Mini Omeletjes met Limoen, Koriander en Macadamianoten

Serveert: 8 – 10 omeletjes
Voorbereiding & kooktijd: 45 minuten
Moeilijkheidsgraad: gemakkelijk

INGREDIËNTEN

– 1 eetlepel olijfolie
– 1 kleine ui, fijngehakt
– 400g Two Chicks vloeibaar eiwit
– 1 courgette, fijn geraspt en uitgelekt
– 1 theelepel vers gemalen zwarte peper
– 1 theelepel fijngehakte koriander
– ¼ theelepel fijngehakte tijm
– zout en peper, naar smaak

Om te garneren:
– Korianderblaadjes
– Gehakte macadamianoten
– Partjes limoen

INSTRUCTIES

  1. Verwarm de oven voor op 220°C (200° heteluchtoven). Vet 8-10 muffinvormpjes in.
  2. Verwarm de olie in een braadpan en bak de uien voorzichtig tot ze zacht zijn, maar niet gebruind. Giet ze in een kom.
  3. Breng de overige ingrediënten in de kom en meng goed.
  4. Lepel in de vormpjes en bak gedurende 20-25 minuten tot ze goed gebruind zijn.
  5. Plaats ze op een serveerschaal en garneer met korianderblaadjes en besprenkel met macadamianoten. Garneer met partjes limoen.