Roerei met geitenkaas en groenten

Serveert: 2

Een heerlijk licht en gezond lunchgerecht. En ook nog eens snel en gemakkelijk te maken!

De spinazie zit boordevol ijzer, de pompoenpitten zijn een bron van omega 3, zij vormen ze de perfecte plantaardige basis voor de essentiële vetten die je hart nodig heeft om gezond te zijn.

en de eiwitten zorgen voor verzadiging, beter dan vetten en koolhydraten. Door je eiwitinname te verdelen over de dag, heb je optimaal profijt van deze langdurige verzadiging.

INGREDIËNTEN 

  • 2 kopjes gehakte spinazie
  • ¼ kopje julienne zongedroogde tomaten
  • 1 eetlepel pesto
  • 1 eetlepel pompoenpitten
  • 120 ml Two Chicks vloeibare eiwitten 
  • 1 ons geitenkaas

  

INSTRUCTIES

Hak de spinazie fijn. Week de zongedroogde tomaten een paar minuten in water om ze zacht te maken als ze niet in olie zijn verpakt. Laat overtollig water weglopen. Gooi de spinazie, tomaten, pompoenpitten en pesto door elkaar in een grote kom.


Eieren: Verwarm een ​​koekenpan met antiaanbaklaag voor op middelhoog vuur. Giet het eiwit en voorzichtig rechtstreeks op de pan en laat een minuut of twee staan. Sleep je lepel voorzichtig over het ei – het zou een beetje moeten beginnen te koken. Herhaal dit proces en sleep de lepel voorzichtig naar de overkant om de gekookte stukjes ei op te rapen, totdat de eieren nauwelijks gaar zijn. Ze moeten er zacht en bijna een beetje nat uitzien. Gooi een stukje geitenkaas door de eieren, roer nog een keer om het een beetje te smelten en serveer je eieren op een bord bij je salade. Geniet!