Serveert: 4
Voorbereiding & kooktijd: 20 minuten
Moeilijkheidsgraad: gemakkelijk
INGREDIËNTEN
– 500 g diepgevroren spinazie, ontdooid en uitgelekt
– 2 eetlepels fijngehakte gemengde kruiden
– 375 g | 1 ½ kopjes gekookte witte rijst
– 2 eetlepels bloem (gewone)
– 6 eetlepels Two Chicks vloeibaar eiwit
– 2 eetlepels geraspte Parmezaanse kaas
– zout en peper
– plantaardige olie, voor het bakken
Om te garneren:
– Magere roomkaas
– Vers gemalen zwarte peper
– Koriander
– Veldsla
INSTRUCTIES
- Meng alle ingrediënten samen en maak kleine platte pasteitjes.
- Verwarm de olie in een braadpan en kook de pasteitjes, een paar per keer, gedurende enkele minuten aan beide zijden tot ze goudbruin zijn.
3. Leg op een serveerschaal en garneer met roomkaas besprenkeld met zwarte peper, koriander en veldsla.